Mai

Hei!

Nå er det mai,som er utrolig deilig, neste måned er det jo sommerferieJeg gleder meg sånn til sommeren, det blir så deilig, bare gå i skjorts og ikke noe skole! I mai er det jo 17.mai, som jeg ser veldig fram til, det blir så gøy med tønsbergmessa og tivolli!¨.

I natt så sov en veninne hos meg, vi la oss utrolig nok ikke så sent. Det var kjempe gøy og koselig og ha en på overnatting, siden det er så lenge vi har overnattet.  Vi var litt sammen i dag, og da brukte vi tiden på solarium og slappe av. Jeg har ikke noe spesielle planer for resten av dagen, så det blir nok bare å slappe av.Hva har du gjort i dag ?

Therese

 

 

5 kommentarer

ingeborgssv

01.05.2013 kl.18:16

Utrolig pen =)

emiliese

01.05.2013 kl.18:18

Jeg har spilt kamp! :)
Fiin blogg du har, dette var et kjekt innlegg å lese må jeg si. Ooog forresten, hadde vært utrolig kult om du kunne sjekket ut hva du synes om mitt nyeste innlegg: jeg er tilbake. Kunne du sagt hva du synes om innlegget på kommentarfeltet i bloggen min?

DINAAM - KOMMENTERER TILBAKE

01.05.2013 kl.21:03

så søt topp!

elinefs

02.05.2013 kl.14:12

I dag har jeg vært syk :)

Skriv en ny kommentar

theresehaugen - belieber!

theresehaugen - belieber!

13, Sandefjord

Jeg er en 13 år gammel belieber fra sandefjord, på fritiden gjør jeg ikke noe spesielt. Jeg kommer til å blogg om hverdagen min, mote og mye mer. hvis du lurer på noe er det bare ta kontakt med meg på Facebook, blogg.no eller på mailen min: thereseha@live.no Kos deg!

Kategorier

Arkiv

hits