home sweet home

Hei!

I dag skulle jeg egentlig bare slappe av og vaske rommet, men det ble det ikke så mye av. En veninne ringe meg litt senere og lurte på om vi skulle finne på noe, så da sa jeg ja. Så kom jeg hjem for noe få timer siden. Resten av kvelden skal jeg nok bare slappe av og se på tv, og nyte resten av søndagen.
Hva har du gjort i dag ?

Thereseν

 

4 kommentarer

Ane Haugnes Simonsen

17.03.2013 kl.20:49

To flotte ord til deg: nydelig blogg. Kjempekjekt innlegg å lese, det synes sikkert de andre leserne dine også. Og du? Kunne du lagt igjen en kommentar på bloggen min. Jeg har forresten linkerunde så bli med! Tuusen takk!

elinefs

17.03.2013 kl.21:16

Fine bilder!

Til du over meg: HAHHA, du kommenterte det samme til meg.

Julia Agnes

17.03.2013 kl.22:03

Har vært på fjellet:))

Berit

18.03.2013 kl.03:42

Så skikkelig fin blogg du har da! Jeg blir nesten helt misunnelig her, asså. Leser ikke denne fast, men kanskje jeg skal begynne med det?! Hadde blogg før, men fikk så mye stygge kommentarer jeg ikke ville blogge mer på grunn av det. Men jeg har en bra link du må se på som jeg fant. Det er en konk du kan vinne 2 000 kroner gave kort i. Anbefales veldig! Ble med du og da!!!

Skriv en ny kommentar

theresehaugen - belieber!

theresehaugen - belieber!

13, Sandefjord

Jeg er en 13 år gammel belieber fra sandefjord, på fritiden gjør jeg ikke noe spesielt. Jeg kommer til å blogg om hverdagen min, mote og mye mer. hvis du lurer på noe er det bare ta kontakt med meg på Facebook, blogg.no eller på mailen min: thereseha@live.no Kos deg!

Kategorier

Arkiv

hits