back on track

Hei, sorry for at jeg ikke nesten ikke har blogget i helgen. Men det var fordi jeg var på hytta til Eline og  der er det ikke nettverk, så jeg måtte bruke 3G oig jeg har allerede brukt en del og vil ikke bruke så veldig mye mer. så i uken skal jeg blogge mye.

jeg kan fortelle litt om hva vi gjorde der da.

Dag 1 - vi kjørte bil opp til hytta, det var iskaldt både inne i hytta og ute. så vi måtte sitte med jakke foran peisen. Så etterhvert gikk vi la oss. eller de andre la seg, mens meg og eline lå i senga og gjorde mye rart. haha!

dag 2 - vi sto opp til varme i hytta og frokosten neseten klar. vi spiste egg og bacon . Så var det å kle på seg godt med tøy og få på seg skiene. i gikk på ski 4-5 timer som var ca. 2-3 mil. når vi da kom hjemv ar vi utrolig slitene, men vi slappet av og spilte litt spill utover kvelden. så var det natta!

Dag 3- vi sto opp som vanlig og lagde frokost til moren til Eline, siden det var morsdag. Så gikk foreldrene til Eline ut og gikk på ski igjen, mens meg og Eline gikk ut bak hytta og lagde en liten akebakke.  så gikk vi inn og begynte å  pakke tingene og gjøre rent hytta. så var det og sette seg i bilen og forlate hytta med og kjøre i nesten 3 timer. så var det hjem til godstolen og tven.

Det var da kort versjonen av mine dager på hytta til Eline

Hva har du gjort i helgen?

Therese <3

 
4 kommentarer

jobbet :D

Synøve - kommenterer tilbake!

11.02.2013 kl.09:47

Så koselig! :)

SaraAlexandra.com

11.02.2013 kl.13:37

slappet av, jobb og sverige :)

Linda

11.02.2013 kl.15:26

Jeg har slappet av og jobbet :)

Skriv en ny kommentar

theresehaugen - belieber!

theresehaugen - belieber!

13, Sandefjord

Jeg er en 13 år gammel belieber fra sandefjord, på fritiden gjør jeg ikke noe spesielt. Jeg kommer til å blogg om hverdagen min, mote og mye mer. hvis du lurer på noe er det bare ta kontakt med meg på Facebook, blogg.no eller på mailen min: thereseha@live.no Kos deg!

Kategorier

Arkiv

hits