sorry...

Hei, sorry for at jeg ikke blogget i går. Det var veldig hektisk. Først så måtte jeg være med Eline til byen fordi vi måtte kjøpe løsnegler og Eline måtte kjøpe sko til vinterballet. Så jeg var ikke hjemme før halv 5 og da var det bare og kjappe seg, fordi jeg måtte jo ordne meg til ballet som startet halv 7. Og da ble det veldig hektisk. Men det var utrolig gøy på ballet. Jeg fikk ikke tatt noen bilder siden mobilen lå vesken der hvor jakken hang og da måtte jeg vise en sånn lapp for å få jakken. Og masse styr. Ballet sluttet tolv og da var jeg sliten når jeg kom hjem så da bare la jeg meg, men jeg kan vise bilde av kjolen og skoene jeg hadde på.

Når jeg sto opp til morgen i dag så var jeg i avisa. Meg og eline vi var i byen på mandag eller no så da ble vi intervjuet om dømmer så vi fikk en ganske stor side. Åååå... Jeg så helt jævlig ut på det bildet!

Hva gjorde du i går?
Hva syntes du om kjolen?
Therese<3

Én kommentar

annabib

02.02.2013 kl.18:49

Kult :) Btw. Kommenter hos meg, jeg kommenterer tilbake :)

Skriv en ny kommentar

theresehaugen - belieber!

theresehaugen - belieber!

13, Sandefjord

Jeg er en 13 år gammel belieber fra sandefjord, på fritiden gjør jeg ikke noe spesielt. Jeg kommer til å blogg om hverdagen min, mote og mye mer. hvis du lurer på noe er det bare ta kontakt med meg på Facebook, blogg.no eller på mailen min: thereseha@live.no Kos deg!

Kategorier

Arkiv

hits